+373 79030304

paulowniamoldova@gmail.com     PAULOWNIA GROUP

   este prima companie din Republica Moldova, cu sediul în mun. Chişinău care şi-a propus legalizarea şi înregistrarea plantei energetice - PAULOWNIA CLONA IN VITRO 112, avînd ca obiect de activitate importul, comercializarea, plantarea şi exploatarea la maturitate a plantelor energetice, fiind unicii importatori şi distribuitori al hibridului Paulownia Clona in Vitro 112®, adaptat condiţiilor pedoclimatice din Europa.

     În premieră, în primăvara anului 2013, Paulownia Group a efectuat prima plantaţie de puieţi Paulownia Clona in Vitro 112, care este monitorizată oficial de către Ministerul Agriculturii.

   Produsul distribuit de compania noastră este garantat de certificatul de calitate TUV, certificat şi paşaport european, cît şi de licenţa de comercializare.

   Din start, compania îşi propune prin promovarea plantei energetice - PAULOWNIA CLONA IN VITRO 112 următoarele scopuri:

- Să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de mediu din Republica Moldova, deoarece concentraţia dioxidului de carbon (CO2) în atmosfera Pământului este într - o creştere rapidă datorită emisiilor din activităţile umane iar concentraţia de CO2 atmosferică este cea mai mare în ultimii ani. Absorbţia estimată de CO2 a 1ha de Paulownia este de 1200 t/ha/an;

- Folosirea pămînturilor abandonate şi păraginite, înverzirea spaţiilor publice, stoparea alunecărilor de teren care în ultimii ani au adus pierderi localităţilor din Republică;

- Dezvoltarea şi producerea energiei regenerabile din surse bioenergetice.

   Compania PAULOWNIA GROUP stă la dispoziţia tuturor persoanelor fizice şi juridice, interesate în dezvoltarea ramurii producerii energiei regenerabile.